לתועלת הציבור: תוכנה לזכירת הלימוד (חינמית) - אנקי

fantian

משתמש ותיק
גבאי אמר:
שאלה.
האם מישהו מכיר תוסף (אם יש דבר כזה בכלל?) שיציג לי על המסך גם כמה שאלות עניתי היום? (כרגע מציג כמה נשאר לעשות).
יש לך את התוסף הזה (באנגלית)
877182321
אפשר להסיר ולהוסיף נתונים מהחלון הראשי, כך שזה יציג רק את הנתונים שאתה רוצה.

או את זה שמשנה את כל העיצוב (גם באנגלית (אל תתקין את שניהם יחדיו כי הם תוספים סותרים)
1150874988

fantian

משתמש ותיק
גבאי אמר:
כמו כן בגלל התועלת המרובה שיש לי מהתוכנה בכך שכל נושא שאני מברר יש לי יותר חשק ומוטיבציה לברר עד הסוף ביודעי שיהיה לו קיום. רק שאני לא רוצה להכביד על עצמי בשאלות מורכבות אלא רק על עיקרי הדברים. אבל הייתי רוצה שהדברים יהיו כתובים באזה מקום.
השאלה האם שייך לעשות משהו שיתן לי לכתוב רק שדה אחת. ובלי לקבל את זה כשאלוה העיקר שיהיה מקוטלג ביחד עם כל החומר (מתויג,ומסודר לפי מסכת/נושא וכו') או שאין דבר כזה כי זה פשוט חורג ממטרתה של התוכנה.
חשבתי על רעיון למשתמש נוסף אבל בשני משתמשים הוא לא נותן לי ל"חפש" במשתמש השני כך שלא הרווחתי כלום.
אשמח לעזרת הציבור!
בתודה מראש
תיצור שדה בשם תשובה מורחבת, ואח"כ תיכנס לכרטיסיות, ותעתיק את שני השורות הבאות (שנמצאות בתוך הבלוק ציטוט), ותדביק אותם בצד ימין הכי למטה. 
<br>
{{hint:תשובה מורחבת}}

123.gif

fantian

משתמש ותיק
זה יצור שדה של תשובה מורחבת שמופיע כקישור שרק בלחיצה עליו הוא יציג את כל החומר אבל בחזרה הרגילה אתה לא חוזר עליה.

אגב מניסיון שלי גם בזה לא כדאי להגזים, כי אני בהתחלה ניסיתי להכניס בתשובה המורחבת את כל הפרטי פרטים, אבל זה התחיל להכביד עלי בשלב הכתיבה (אפילו שלא חזרתי על זה), אז התחלתי להתמקד יותר בכללים, ופרטים רק מרכזיים.

גבאי

משתמש רגיל
תודה רבה על העזרה (עכשיו הבנתי גם איך עושים את השדה "מקור")
אין מילים
התועלת המרובה שהתוכנה הזו עושה לי בתוך שבועיים סה"כ!! זה משהו שלא העליתי על קצה דעתי. והכל בזכות שהעלית את התוכנה. כי חיפשתי ברשת את התוכנה ולא הצלחתי למצוא משהו בצורה שאני יוכל להתשמש. עד שהגעתי אליך!
תזכה למצוות ולזכות עוד ועוד את הרבים.
(במאמר המוסגר, זה יכול להביא תועלת מרובה עם תעשה אשכול חדש מסודר עם הדרכות וכו' כמו שכבר נכתב לעיל,)

שלום וברכה ציבור קדוש לומדי התורה
האמת היא שהייתי צריך לצטט מהנ"ל לגבי מה אני מעלה תשובות אבל אכתוב בקצרה
1. קלזכור אכן מזכירה את אותה רעיון של אנקי, אך להבדיל קלזכור נבנה מאפס ע"י המתכנת רחמים יעקובוב בסגנון ובצורה המתאימה ללומדי תורה ושימת דגש ללימודי תורה
2. קלזכור נותנת מעטפת שלימה כדי להבטיח את הצלחת המשתמש, בין אם זה שירות אישי טכני שידרוגים שו"ת יומי במייל וכו'
3. בקלזכור גם ניתן לגבות את החומר באופן תמידי וכן תמיד אפשר לסנכרן את הגיבוי ברשת עדיין אין אפשרות לנהל את התוכנה באינטרנט רק ע"ג מחשב וינדוס
תודה ובהצלחה

לייבל

משתמש ותיק
קל לזכור - מנהל רשמי אמר:
1. קלזכור אכן מזכירה את אותה רעיון של אנקי, אך להבדיל קלזכור נבנה מאפס ע"י המתכנת רחמים יעקובוב בסגנון ובצורה המתאימה ללומדי תורה ושימת דגש ללימודי תורה
2. קלזכור נותנת מעטפת שלימה כדי להבטיח את הצלחת המשתמש, בין אם זה שירות אישי טכני שידרוגים שו"ת יומי במייל וכו'
3. בקלזכור גם ניתן לגבות את החומר באופן תמידי וכן תמיד אפשר לסנכרן את הגיבוי ברשת עדיין אין אפשרות לנהל את התוכנה באינטרנט רק ע"ג מחשב וינדוס
תודה ובהצלחה
לפי מה שאני מבין מדבריך בגלל ששזה מותאם ללימוד תורה אז זה ממשק יותר נח, תוכל לפרט יותר במה זה יותר נח?
והאם ישנם עוד מעלות בקלזזכור שאין באנקי?
וכן האם ניתן להעביר כרטיסיות מאנקי לקל לזכור והפוך?
אשמח לקבל תשובות
תודה רבה!
(אגב בזמנו שאלתי את הרב רחמים (בפורום כלשהוא אני לא מכיר אותו אישית) והוא אמר לי שהוא כלל לא נכיר את אנקי כך שהוא לא העתיק את אנקי ותירגם אותו, אלא הוא עשה עבודה עצמאית)

גדליה7

משתמש רגיל
נסתפקתי באופן שאני מפרט בשאלה הרבה ומבקש מעצמי בתשובה רק מעט, האם זה יועיל לי לזכור את העניין (מתוך זה שזה נמצא בשאלה, ואני חוזר על זה כשאני קורא ומתעסק בשאלה).
מה דעתכם?

fantian

משתמש ותיק
גדליה7 אמר:
נסתפקתי באופן שאני מפרט בשאלה הרבה ומבקש מעצמי בתשובה רק מעט, האם זה יועיל לי לזכור את העניין (מתוך זה שזה נמצא בשאלה, ואני חוזר על זה כשאני קורא ומתעסק בשאלה).
מה דעתכם?
האמת, אני עושה את זה וזה באמת עוזר, אבל אני חושב שזה מאוד תלוי בסוג הראש של האנשים.
אבל נראה לי שאחד שחשב על זה לבד כנראה הראש שלו מתאים לזה, שדווקא בגלל שזה נמצא בשאלה אז זה כאילו נבלע כדבר פשוט, שזה בכלל לא היה ה"רייד".
אבל לא לכל אחד זה יהיה כך, כי יש כאלה שעיקר מחשבתם בתשובה.

גבאי

משתמש רגיל
תודה ובהצלחה

אגב כבר הרבה זמן אני מתחבט אם לכתוב מייל ל"קל לזכור" ועכשיו אתה מדרבן אותי לדבר על זה ע"ג הפורום (אם אתה לא מעונין אני ימחוק את מה שכתוב פה)
את האמת שאני חייב המון המון הכרת הטוב לקל לזכור שבזכותם התוודעתי לרעיון הנפלא הזה של שיטת החזרה בסגנון זה. 
אצלי זה עשה לי ממש מהפך מכל הכיוונים הן בצורת לימוד הדברים שמיד תוך כדי הלימוד אני מגדיר ומסכם לעצמי את החומר כך שזה נקלט יותר טוב. והן בחשק והמוטיבציה לדעת דברים גם שאינם קשורים באופן מיידי. מכיון שאני יודע שאני יכניס אותם לתוכנה ואני יזכור אותם ממילא מראש אני יותר מרוכז בלקלוט את הדברים ולהכניס אותם למודעות שלי. ועוד ועוד תועליות מלבד התועלת המרכזית של הזיכרון עצמו (אני סה"כ שבועיים עם זה כך שזה לא מספיק מאפין אבל ביחס לתועלות הקודמות זה כבר השפיע)
ויש לי הערה קטנה שהיא גדולה לגבי השיווק של התוכנה 
ראיתי את המודעות בבתי כנסת על התוכנה אבל אפי' לא ניסיתי לברר מה היא מציעה כי מבחינתי תוכנה של זיכרון זה משהו שיהיה כתוב בו את החומר ואם אני ירצה אני יוכל לפתוח את המחשב ולהסתכל, זה לא משהו שנראה לי פיתרון אבל חשבתי שזה פלוס מינוס הכיוון ולכן אפי' לא ניסיתי לבדוק את זה. והבעיה היותר מרכזית שגם אם הייתי רוצה לבדוק לא הייתי מוצא איך, לא מופיע באף מקום בצורה מורחבת את העקרונות של הרעיון האדיר הזה. ואם אתם רוצים להצליח אתם צריכים לפרסם את הרעיון שעומד מאחורי התוכנה את העיקרון של הדברים. אני כותב לא רק כי אני רוצה שתצליחו (ואני ישמח בזה) אלא גם כי חבל לי על כל האברכים שהדבר הזה יכול להביא להם תועלת עצומה!!! אם הם רק היו יודעים מהרעיון הזה (אפי' בלי התוכנה. וכ"ש עם התוכנה) וגם אני בעצמי אילו הייתי יודע על כך לפני שנה / שנתיים.
חבל
תפיצו את הבשורה הזו בצורה ברורה את התועלת את העיקרון את האופן שבו זה מתבצע זה יריץ את זה בעשרת מונים!!!!

אבל!
הייתי רוצה להביע את דעתי (ודעת רבים שאני מכיר) בנקודה נוספת.
המחיר של התוכנה קל לזכור הוא ממש "בשמים" 2000 שקל! אברך ממוצע גם אחד שמאוד רוצה דבר כזה הוא חושב על הוצאה כזו המון ועוד פעם המון ובדרך כלל הוא מראש מוציא כזה רעיון מהראש שלו כי זו הוצאה אדירה במסגרת ההוצאות הרגילות. לדעתי אם היה נמכר דבר כזה במחיר של 700/800 שקל זה היה נחטף!
כי זה סכום איכשהו הגיוני. ומבחינת רווחים הייתם מרוויחים כפל כפליים! כמו שתוכנת בר אילן נחטפת במחיר כזה (אתם יכולים לשווק דבר כזה ב"מבצע מיוחד")
כל בנ"א ששומע כזה סכום של 2000 שקל מרים גבה. אוצר החכמה עולה בשבוע הספר פחות מכפלים מזה. ואנשים מבינים שהוא מכיל המון. אבל תוכנה ללא משאבים מלבד ההקמה (שבמידה ואתם צודקים שיש 1700 אברכים שקנו אותה אז באמת אין הבנה מי מקבל כ"כ הרבה כסף, ואף אם נניח שרק חצי באמת קנו, זה גם מכסה את העלויות של רחמים יעקבוב) אף אחד לא מבין על מה ולמה וזה עצמו מרחיק את האנשים. 
בכנות
אין לי ענין שתורידו את המחיר כמו שיש לי ענין שהדבר הזה יופץ לציבור ויהיה זיכוי הרבים עצום!!!!! וגם אתם רק תרוויחו מכך!
אשמח למענה

יוסי 2

משתמש ותיק
גבאי אמר:
תודה ובהצלחה

אגב כבר הרבה זמן אני מתחבט אם לכתוב מייל ל"קל לזכור" ועכשיו אתה מדרבן אותי לדבר על זה ע"ג הפורום (אם אתה לא מעונין אני ימחוק את מה שכתוב פה)
את האמת שאני חייב המון המון הכרת הטוב לקל לזכור שבזכותם התוודעתי לרעיון הנפלא הזה של שיטת החזרה בסגנון זה. 
אצלי זה עשה לי ממש מהפך מכל הכיוונים הן בצורת לימוד הדברים שמיד תוך כדי הלימוד אני מגדיר ומסכם לעצמי את החומר כך שזה נקלט יותר טוב. והן בחשק והמוטיבציה לדעת דברים גם שאינם קשורים באופן מיידי. מכיון שאני יודע שאני יכניס אותם לתוכנה ואני יזכור אותם ממילא מראש אני יותר מרוכז בלקלוט את הדברים ולהכניס אותם למודעות שלי. ועוד ועוד תועליות מלבד התועלת המרכזית של הזיכרון עצמו (אני סה"כ שבועיים עם זה כך שזה לא מספיק מאפין אבל ביחס לתועלות הקודמות זה כבר השפיע)
ויש לי הערה קטנה שהיא גדולה לגבי השיווק של התוכנה 
ראיתי את המודעות בבתי כנסת על התוכנה אבל אפי' לא ניסיתי לברר מה היא מציעה כי מבחינתי תוכנה של זיכרון זה משהו שיהיה כתוב בו את החומר ואם אני ירצה אני יוכל לפתוח את המחשב ולהסתכל, זה לא משהו שנראה לי פיתרון אבל חשבתי שזה פלוס מינוס הכיוון ולכן אפי' לא ניסיתי לבדוק את זה. והבעיה היותר מרכזית שגם אם הייתי רוצה לבדוק לא הייתי מוצא איך, לא מופיע באף מקום בצורה מורחבת את העקרונות של הרעיון האדיר הזה. ואם אתם רוצים להצליח אתם צריכים לפרסם את הרעיון שעומד מאחורי התוכנה את העיקרון של הדברים. אני כותב לא רק כי אני רוצה שתצליחו (ואני ישמח בזה) אלא גם כי חבל לי על כל האברכים שהדבר הזה יכול להביא להם תועלת עצומה!!! אם הם רק היו יודעים מהרעיון הזה (אפי' בלי התוכנה. וכ"ש עם התוכנה) וגם אני בעצמי אילו הייתי יודע על כך לפני שנה / שנתיים.
חבל
תפיצו את הבשורה הזו בצורה ברורה את התועלת את העיקרון את האופן שבו זה מתבצע זה יריץ את זה בעשרת מונים!!!!

אבל!
הייתי רוצה להביע את דעתי (ודעת רבים שאני מכיר) בנקודה נוספת.
המחיר של התוכנה קל לזכור הוא ממש "בשמים" 2000 שקל! אברך ממוצע גם אחד שמאוד רוצה דבר כזה הוא חושב על הוצאה כזו המון ועוד פעם המון ובדרך כלל הוא מראש מוציא כזה רעיון מהראש שלו כי זו הוצאה אדירה במסגרת ההוצאות הרגילות. לדעתי אם היה נמכר דבר כזה במחיר של 700/800 שקל זה היה נחטף!
כי זה סכום איכשהו הגיוני. ומבחינת רווחים הייתם מרוויחים כפל כפליים! כמו שתוכנת בר אילן נחטפת במחיר כזה (אתם יכולים לשווק דבר כזה ב"מבצע מיוחד")
כל בנ"א ששומע כזה סכום של 2000 שקל מרים גבה. אוצר החכמה עולה בשבוע הספר פחות מכפלים מזה. ואנשים מבינים שהוא מכיל המון. אבל תוכנה ללא משאבים מלבד ההקמה (שבמידה ואתם צודקים שיש 1700 אברכים שקנו אותה אז באמת אין הבנה מי מקבל כ"כ הרבה כסף, ואף אם נניח שרק חצי באמת קנו, זה גם מכסה את העלויות של רחמים יעקבוב) אף אחד לא מבין על מה ולמה וזה עצמו מרחיק את האנשים. 
בכנות
אין לי ענין שתורידו את המחיר כמו שיש לי ענין שהדבר הזה יופץ לציבור ויהיה זיכוי הרבים עצום!!!!! וגם אתם רק תרוויחו מכך!
אשמח למענה
מזדהה עם כל מילה, והאמת שאני חייב לקלזכור את הזכות שאני משתמש באנקי כי חיפשתי כאן בפורום על קלזכור וקפץ לי מידע על אנקי, הרעיון לגבי המחיר נראה לי הגיוני בהחלט וזה גם מה שהרתיע אותי מלרכוש את התוכנה (למרות הקורסים שמתלווים אליה).

תא שמע

משתמש רשום
אני לא רוצה לעורר כאן פולמוס על הנושא הזה ולסטות ממטרת האשכול שהיא לעזור עם תוכנת אנקי, אבל בגלל שהעלו כאן טענות כלפי קלזכור אני רוצה להשיב.
כל מי שיש לו הבנה בסיסית בניהול ויעוץ עסקי יודע שלפתח תוכנה כמו קלזכור זה עלות מטורפת! עם עמל ויזע רבים! תצרפו לזה גם את הפרסום שהם עושים ואת הקורס שהם מעניקים (שלדוגמא בקורס לבד צריך לחשב את התשלום למרצה, לאולם, להגברה, להקרנה), תצרפו ג"כ תמיכה שהם צריכים להעניק ללקוחות, וביחד המחיר של 2000 שקל הוא ממש לא יקר!!!
אנשים צריכים להבין דבר אחד, האדם שהכי מעונין להפיץ את התוכנה זה הבעלים שלה, הוא מרוויח מזה כסף, וגם הוא עשה את כל החשבונות האלה שאם הוא ימכור את התוכנה במחיר של 800 שקל אז יקנו פי עשר, אבל קחו בחשבון שאם הוא יעשה את זה הוא רק יפסיד (בשונה מההבנה הפשוטה שלכם שהוא ירוויח מזה), הוא צריך לכסות את הפיתוח, הפרסום, אנשי מכירות, הנהלת חשבונות, מיסים, ועוד. זה עסק לכל דבר וממש לא שחור.
אדם לא יכול למכור מוצר מתחת לשווי שלו.
כמובן שאם מישהו רוצה להשתמש באנקי בחינם הזכות בידו, אבל מכאן ועד להעביר ביקורת על קלזכור הדרך רחוקה מאוד.
כתבתי את כל הנ"ל מתוך היכרות מעמיקה עם ניהול וייעוץ עסקי, שרבים לא מבינים את כלל ההוצאות וההכנסות, ואח"כ מתחרטים מאוד.

גבאי

משתמש רגיל
תא שמע אמר:
אני לא רוצה לעורר כאן פולמוס על הנושא הזה ולסטות ממטרת האשכול שהיא לעזור עם תוכנת אנקי, אבל בגלל שהעלו כאן טענות כלפי קלזכור אני רוצה להשיב.
כל מי שיש לו הבנה בסיסית בניהול ויעוץ עסקי יודע שלפתח תוכנה כמו קלזכור זה עלות מטורפת! עם עמל ויזע רבים! תצרפו לזה גם את הפרסום שהם עושים ואת הקורס שהם מעניקים (שלדוגמא בקורס לבד צריך לחשב את התשלום למרצה, לאולם, להגברה, להקרנה), תצרפו ג"כ תמיכה שהם צריכים להעניק ללקוחות, וביחד המחיר של 2000 שקל הוא ממש לא יקר!!!
אנשים צריכים להבין דבר אחד, האדם שהכי מעונין להפיץ את התוכנה זה הבעלים שלה, הוא מרוויח מזה כסף, וגם הוא עשה את כל החשבונות האלה שאם הוא ימכור את התוכנה במחיר של 800 שקל אז יקנו פי עשר, אבל קחו בחשבון שאם הוא יעשה את זה הוא רק יפסיד (בשונה מההבנה הפשוטה שלכם שהוא ירוויח מזה), הוא צריך לכסות את הפיתוח, הפרסום, אנשי מכירות, הנהלת חשבונות, מיסים, ועוד. זה עסק לכל דבר וממש לא שחור.
אדם לא יכול למכור מוצר מתחת לשווי שלו.
כמובן שאם מישהו רוצה להשתמש באנקי בחינם הזכות בידו, אבל מכאן ועד להעביר ביקורת על קלזכור הדרך רחוקה מאוד.
כתבתי את כל הנ"ל מתוך היכרות מעמיקה עם ניהול וייעוץ עסקי, שרבים לא מבינים את כלל ההוצאות וההכנסות, ואח"כ מתחרטים מאוד.

בנוגע לקורס יתכן שאתה צודק אבל הם יכולים להציע 2 מסלולים אחד עם קורס ב2000 ואחד בלי קורס.
בנוגע לעלות התוכנה אין אפשרות בעולם!!!!!!!!!!!! שתוכנה כזו יעלה לפתח אותה במחיר של 100000 שקל. ואם הם מכרו את התוכנה ב1000 עותקים הם כבר קיבלו פי שנים. תוסיף את הפירסום וכו'. עדין לא מוצדק במיוחד שאם ימכרו אותה ביותר עותקים ירויחו יותר. ותראה בתוכנת בר אילן שהפיתוח שלה הוא פי מיליון. וגם החומר שהם צריכים להכניס עולה הון עתק ובכל זאת לא מחיר כזה! 

fantian

משתמש ותיק
תעבירו בבקשה את הדיון על קלזכור לאשכול אחר, אני באמת חושב שמפתח תוכנה זכותו למכור בכל מחיר שהוא רואה לנכון בהתאם להוצאות לתועלת של המוצר וכו'
אבל זה לא האשכול בשביל זה, זה נועד לתוכנת אנקי עזרה ותמיכה, ומי שרוצה תוכנה יותר מותאמת ללימוד תורני ומוכן לשלם עבור זה, שיקנה את קלזכור שהיא מותאמת יותר ללימוד תורני, ויהיה לו את המעטפת שהם מציעים.
אבל שוב זה לא האשכול

גבאי

משתמש רגיל
fantian אמר:
תעבירו בבקשה את הדיון על קלזכור לאשכול אחר, אני באמת חושב שמפתח תוכנה זכותו למכור בכל מחיר שהוא רואה לנכון בהתאם להוצאות לתועלת של המוצר וכו'
אבל זה לא האשכול בשביל זה, זה נועד לתוכנת אנקי עזרה ותמיכה, ומי שרוצה תוכנה יותר מותאמת ללימוד תורני ומוכן לשלם עבור זה, שיקנה את קלזכור שהיא מותאמת יותר ללימוד תורני, ויהיה לו את המעטפת שהם מציעים.
אבל שוב זה לא האשכול

קיבלתי
מתנצל!

גדליה7

משתמש רגיל
התחלתי להשתמש עם הכרטיסיות של אנקי-תורה, ואני נהנה מאד. הכיוון הזה (שהארכתי בו קצת לעיל) לעשות שאלות ותשובות קצרות, הוא נפלא מאד. זה עושה את החזרה הרבה יותר נעימה, היד מונחת על האנטר כל הזמן, ורצים מתשובה לתשובה. מומלץ מאד! (אם כי כדאי לעבור על הדף ולעשות השלמות, כי יש לפעמים שחסרים פרטים, וכל אחד לפי לימודו צריך להשלים לפי הראש שלו. גם לתקן לפעמים את השאלות ואת התשובות לפי ההבנה שלו בסוגיא וכו' וכו') (אפילו אם יהיו לך 60 שאלות על דף במקום 20, זה עדיין יקח לך פחות זמן, מ-20 שאלות מורכבות ומסובכות).

יוסי 2

משתמש ותיק
ישנם הרבה דברים בגמ' שלא כ"כ שייך לשאול עליהם שאלות למשל הסיפור של יוסף מוקיר שבת (שבת קיט.) אין מה לשאול על הסיפור ויש הרבה דוגמאות מעין זה, מצד שני חבל לא לזכור היכן מוזכרות ידיעות מעין אלו, מה שעלה בדעתי לעשות הוא פשוט שאלות על מקור כלומר להביא ציטוט מהגמ' והתשובה היא היכן מקור הדברים (אפשר גם להשתמש בתשובה להקלדה). מקווה שהרעיון יועיל למשתמשים כאן.

fantian

משתמש ותיק
לגבי אלה שחוששים מכמות שאלות גדולה
ניתן להגביל את כמות השאלות ליום, בכפתור ההגדרות שליד שם החפיסה, ואז על אפשרויות, בכרטיסיה סקירות מופיע "מקסימום שאלות ליום" אפשר להגביל את זה לכמה שרוצים. (ל 50 למשל) לא מומלץ למי שעושה הרבה שאלות קצרות, אבל כן למי שעושה שאלות שכוללות הרבה

גבאי

משתמש רגיל
צורה נוחה להכנסת שאלות לאנקי
במסמך של פנקס רשימות כאשר בין שדה לשדה (שאלה,תשובה,מקור,תגיות וכו') ניתן להכניס ; או כל תו אחר שיהיה מוגדר
וכל שאלה בשורה נוספת וכך נוספים הרבה הערות בקלות.
עושים "יבא קובץ" והאנקי מציג לך כמה אפשרויות ולאיזה חפיסה להכניס, לאיזה סוג כרטיסיה וכו'.
מקווה שהועלתי למישהו

גבאי

משתמש רגיל
מישהו הביא לי סרטון הדרכה לשימוש באנקי.
אני מעלה אותו לתועלת הציבור
(ובדרך אגב אולי מישהו יוכל להסביר לי איך אני יעשה שהאנקי שלי יראה גם כזה יפה ונוח. האם זה תוסף מסוים או שזה פשוט גירסה מאוד ישנה?)

fantian

משתמש ותיק
גבאי אמר:
מצגת הדרכה [איכות וגודל_ נמוכים].mp4מישהו הביא לי סרטון הדרכה לשימוש באנקי.
(ובדרך אגב אולי מישהו יוכל להסביר לי איך אני יעשה שהאנקי שלי יראה גם כזה יפה ונוח. האם זה תוסף מסוים או שזה פשוט גירסה מאוד ישנה?)

זה הגירסא הישנה ששמתי בתחילת השרשור הנוכחי, אתה יכול להוריד אותו אם הוא נראה לך יותר נח
אגב מי זה קניין לעד? הם גם עוזרים אם אנקי?
תודה רבה על הסרטון!

יוסי 2

משתמש ותיק
גבאי אמר:

אני משתמש בתוספים האלו 388296573  1829090218

גבאי

משתמש רגיל
fantian אמר:
גבאי אמר:

זה הגירסא הישנה ששמתי בתחילת השרשור הנוכחי, אתה יכול להוריד אותו אם הוא נראה לך יותר נח
תודה רבה על הסרטון!
איך אני מעביר את החומר מהגירסא החדשה לגירסא הישנה?
הוא נותן לעשות יבוא של חומר רק בקובץ פנקס רשימות (בלי כל המידע של הכריטיסיה מתי המועד הבא וכו')

יוסי 2

משתמש ותיק
גבאי אמר:
fantian אמר:
גבאי אמר:

תודה רבה על הסרטון!
הוא נותן לעשות יבוא של חומר רק בקובץ פנקס רשימות (בלי כל המידע של הכריטיסיה מתי המועד הבא וכו')
אתה צריך ללחוץ על ההגדרות מימין לחפיסה>ייצא, ולסמן 'כלול מידע על מועדים קבועים מראש'.

גבאי

משתמש רגיל
יוסי 2 אמר:
גבאי אמר:
fantian אמר:
תודה רבה על הסרטון!
אתה צריך ללחוץ על ההגדרות מימין לחפיסה>ייצא, ולסמן 'כלול מידע על מועדים קבועים מראש'.
הבעיה היא שהוא מייצא את זה כקובץ של אנקי 
ובתוכנה הישנה אין לי (לא מצאתי) אפשרות ליבא קובץ של אנקי אלא רק קובץ של פנקס רשימות

יוסי 2

משתמש ותיק
גבאי אמר:
יוסי 2 אמר:
גבאי אמר:
ובתוכנה הישנה אין לי (לא מצאתי) אפשרות ליבא קובץ של אנקי אלא רק קובץ של פנקס רשימות
אולי תנסה לסנכרן מהאתר שלהם.

fantian

משתמש ותיק
גבאי אמר:
הציעו לך כמה הצעות איך להעביר
@יוסי 2 הציע לסנכרן דרך הסנכרון האינטרנטי המובנה שלהם
ואני לא זוכר מי הציע לסנכרן דרך קובץ טקסט (זאת אומרת גם באנקי החדש אפשר ליצא לקובץ טקסט וגם באנקי הישן ליבא, ככה אני יבאתי בעבר וזה עבד לי מצוין)
@חזקי הציע לסנכרן דרך אנקי .2
אף פיתרון לא הועיל?

וסתם לסקרנות למה כל כך חשוב לך לעבור לישן?

יוסי 2

משתמש ותיק

גבאי

משתמש רגיל
א. כל הפיתרונות לא הועילו. דרך קובץ טקסט אין את המידע על כל התאריכים והכל מתחיל מחדש. דרך הסינכרון גם לא עובד זה נראה שהוא לא מזהה את השאלות האלו. דרך אנקי 2 לא עובד (לא ראיתי שום הבדל טכני מה שזה דרך אנקי 2. אולי יש פיתרון שם אבל לא מצאתי אותו)
ב. חשוב לי לעבור לישן כי זה נראה הרבה יותר ברור (אולי בגלל שהכל בעברית עכשיו כתבו לי שהולך להיות תרגום מלא לעברית.) יש לי תחושה שהממשק יותר ברור ונוח, למשל חלונית הפתיחה מופיעה עם לחצנים ברורים וגדולים ולא רק כיתוב של החפיסות שמופיע כלינק שאפשר ללחוץ עליו, ועם גלגל של הגדרות. אלא לחצן ברור להתחיל לסקור וכו.'

גבאי

משתמש רגיל
אולי נפנה למנהל הפורום שיפתח אשכול מסודר לאנקי (במקום האשכול הזה שכבר מכיל 8 דפים ואף אחד לא יכול להבין מה שהולך פה) שמכיל כמה אשכולות נלווים והציבור יתרום את המידע.?
א. קישור להורדת התוכנה, הסברים בסיסים. הדרכות
ב. אשכול של סוגי כרטיסיות שונות
ג. אשכול של תוספים
ד. שאלות משתמשים
ה. עצות והמלצות בצורת העבודה כגון איך לכתוב שאלות וכו'.
ו. המלצות משתמשים כמה זה הועיל להם.

fantian

משתמש ותיק
כתבתי פה הודעה שלימה ואני לא מוצא אותה פתאום, אז שוב
אפשר להוריד כבר את הגירסא המתורגמת בגירסת בטא כאן
מי שרוצה להודות למתרגם המוכשר כאן
ולגבי העיצוב כמה תוספים יעשו את כמעט אותה עבודה

חלק עליון תַחתִית