ייתכן מאוד שהבעיות בשארית הם לא בפסיקה אלא בביצוע, שבזה הרב לנדא הוא ברמה מס' 1 בעולם כולו, ואין כאן שום חשש.
"כושרות". מי יודע מה טיבם ואמינותם?
כללי הפורום
כל אשכול שיסטה מענינו, ימחק לאלתר. כל משתמש שידון לגופם של אנשים או יכנס לענינים פוליטים וכיוצ"ב יורחק לצמיתות.
כל אשכול שיסטה מענינו, ימחק לאלתר. כל משתמש שידון לגופם של אנשים או יכנס לענינים פוליטים וכיוצ"ב יורחק לצמיתות.
-
- משתמש ותיק
- נתן תודה: 72 פעמים
- קיבל תודה: 180 פעמים
- יצירת קשר:
- סטטוס: לא מחובר
Re: "כושרות". מי יודע מה טיבם ואמינותם?
ייתכן מאוד שהבעיות בשארית הם לא בפסיקה אלא בביצוע, שבזה הרב לנדא הוא ברמה מס' 1 בעולם כולו, ואין כאן שום חשש.
ערכים:
-
- משתמש ותיק
- יצירת קשר:
ראיתי ראשי ישיבות נודעים ששותים בטיסות חלב עכו"ם כפשוטו... אז מכאן להשליך על קהילה שלמה רחוקה הדרך
-
- משתמש ותיק
- נתן תודה: 13 פעמים
- קיבל תודה: 67 פעמים
- יצירת קשר:
אולי אני טועה אבל לדעתי אם מישהוא יבוא לבדוק הכשר לפי הפסקים שלהם. לא יכול לאכול בשום הכשר!!!
מהסיבה הפשוטה שבכל מערכת כשרות יש מאות ואני לא מגזים של שאלות שיש סביבם מחלוקת ועל הרב של ההכשר לפסוק ולהחליט כך שאין לדבר סוף.
בסופו של יוםישצאת קוי היסוד של הכשר בשביל שיהיה ברמה והן א. עד כמה הם מסתמכים על "התרים וקולות". ב. רמת ההקפדה והפיקוח על הוראות וכללי הכשרות.
מהסיבה הפשוטה שבכל מערכת כשרות יש מאות ואני לא מגזים של שאלות שיש סביבם מחלוקת ועל הרב של ההכשר לפסוק ולהחליט כך שאין לדבר סוף.
בסופו של יוםישצאת קוי היסוד של הכשר בשביל שיהיה ברמה והן א. עד כמה הם מסתמכים על "התרים וקולות". ב. רמת ההקפדה והפיקוח על הוראות וכללי הכשרות.
-
- משתמש ותיק
- יצירת קשר:
ממש לא הבנתי את דבריך.ברל כתב: ↑04 אוקטובר 2019, 13:43אולי אני טועה אבל לדעתי אם מישהוא יבוא לבדוק הכשר לפי הפסקים שלהם. לא יכול לאכול בשום הכשר!!!
הם דורשים לראות סטנדרטים מחייבים ושיטות פיקוח של ההכשר. אם אין כאלו אין ההכשר מופיע במומלצים. מה יותר פשוט?
אפשר גם לראות שהם ממליצים על חלק מההכשרים בשחיטת עופות ולא בשאר דברים, כך שזה עושה רושם נטול פניות לגמרי.
-
- משתמש ותיק
- נתן תודה: 13 פעמים
- קיבל תודה: 67 פעמים
- יצירת קשר:
אמונת אומן כתב: ↑06 אוקטובר 2019, 03:15ממש לא הבנתי את דבריך.ברל כתב: ↑04 אוקטובר 2019, 13:43אולי אני טועה אבל לדעתי אם מישהוא יבוא לבדוק הכשר לפי הפסקים שלהם. לא יכול לאכול בשום הכשר!!!
הם דורשים לראות סטנדרטים מחייבים ושיטות פיקוח של ההכשר. אם אין כאלו אין ההכשר מופיע במומלצים. מה יותר פשוט?
אפשר גם לראות שהם ממליצים על חלק מההכשרים בשחיטת עופות ולא בשאר דברים, כך שזה עושה רושם נטול פניות לגמרי.
לא חולק אליך בשום דבר
-
- נושאים דומים
- תגובות
- צפיות
- הודעה אחרונה
-
- 4 תגובות
- 212 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי pkd
19 דצמבר 2018, 17:44
-
- 17 תגובות
- 764 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי אחד התלמידים
03 יולי 2019, 00:27
-
- 5 תגובות
- 282 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי האחד בא לגור
05 פברואר 2019, 20:28
-
-
עידכונים בענין חמץ לאחר הפסח מי יודע?
על ידי בר בי רב » 28 אפריל 2019, 09:08 » ב ספירת העומר, ל"ג בעומר, חג השבועות - 10 תגובות
- 383 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי יהודי
28 אפריל 2019, 11:07
-
-
- 8 תגובות
- 303 צפיות
-
הודעה אחרונה על ידי מבקש אמת
13 מאי 2019, 02:12
מי מחובר