שכוייח...
והאם למישהו יש
אמרי יצחק (וייס) על סדר השו"ע, עמוד תעג ואילך.
גנזי שבת, הלכות שבת על סדר השו"ע, עמוד רמד ואילך.
בברכת התורה
|
---|
גם אתה לומד דף היומי? אתה לא לבד! הצטרף לקהילת לומדי דף היומי בפורום לתורה, רכוש ידיעות מחבריך, הענק להם מידיעותיך, ותעשיר את לימוד הדף שלך ושל עוד מאות חברי הפורום. מחכים לך,
היכנס עכשיו >>>
|
שכוייח...
544 כתב: ↑06 דצמבר 2019, 09:07שכוייח...
והאם למישהו יש
בברכת התורה
את הקישור עשיתי רק כתוספת. בגלל הטענה שלך כתבתי גם את שם הספר [והמחבר כשיש כמה] וגם את העמוד.אחד התלמידים כתב: ↑06 דצמבר 2019, 13:06544 כתב: ↑06 דצמבר 2019, 09:07שכוייח...
והאם למישהו יש
בברכת התורה
כשמבקשים בצורה זו אתה מגביל הבקשה למי שיש לו מנוי לאוצר החכמה מקוון. למי שיש לו אוצר החכמה בדיסק או אוצרות התורה, הוא צריך לנחש לאיזה ספר אתה מתכווין.
ובאוצה"ח, א"א לעשות קובץ פדף של יותר מעשרים עמודים. אם אתה מבקש יותר מדאי, יש פחות סיכוי שיהיה לאנשים זמן לטפל בזה. אם אתה באמת צריך את זה אין ברירה. אבל לא כדאי לבקש בקשה סתמי הכולל יותר ממה שאתה צריך.
הקישורים אינם עובדים אצלי מטעם לא ידוע. אני מקווה שזה הספרים הנכונים. אם זה אינו כל מה שאתה צריך אעלה השאר.544 כתב: ↑07 דצמבר 2019, 20:02את הקישור עשיתי רק כתוספת. בגלל הטענה שלך כתבתי גם את שם הספר [והמחבר כשיש כמה] וגם את העמוד.אחד התלמידים כתב: ↑06 דצמבר 2019, 13:06544 כתב: ↑06 דצמבר 2019, 09:07
שכוייח...
והאם למישהו יש
בברכת התורה
כשמבקשים בצורה זו אתה מגביל הבקשה למי שיש לו מנוי לאוצר החכמה מקוון. למי שיש לו אוצר החכמה בדיסק או אוצרות התורה, הוא צריך לנחש לאיזה ספר אתה מתכווין.
ובאוצה"ח, א"א לעשות קובץ פדף של יותר מעשרים עמודים. אם אתה מבקש יותר מדאי, יש פחות סיכוי שיהיה לאנשים זמן לטפל בזה. אם אתה באמת צריך את זה אין ברירה. אבל לא כדאי לבקש בקשה סתמי הכולל יותר ממה שאתה צריך.
אתה צודק במה שכתבתי 'ואילך' וכוונתי בזה היא מכיון שלא ראיתי את זה בפנים [כי אין לי אוצר החכמה ולא אוצרות התורה] ואולי אצטרך עוד עמוד או שנים.
ואגב, גם מי שאין לו מנוי למקוון יוכל לבדוק כמו שאני בדקתי כדי לראות למה אני מתכוון.
שכוייח....אחד התלמידים כתב: ↑07 דצמבר 2019, 23:18הקישורים אינם עובדים אצלי מטעם לא ידוע. אני מקווה שזה הספרים הנכונים. אם זה אינו כל מה שאתה צריך אעלה השאר.
גנזי שבת 295-314.PDFגנזי שבת 275-294.PDF
544 כתב: ↑08 דצמבר 2019, 07:39שכוייח....אחד התלמידים כתב: ↑07 דצמבר 2019, 23:18הקישורים אינם עובדים אצלי מטעם לא ידוע. אני מקווה שזה הספרים הנכונים. אם זה אינו כל מה שאתה צריך אעלה השאר.
הגנזי שבת שהבאת - מצויין.
האמרי יצחק מדבר על 'קידושין' ואנוכי חיפשתי על שבת סי' שכ ס"ב.
[איש טוב נתן לי הפנייה לספרים הללו, ולא ידעתי מה קורה בפנים הספר]
שכוייח....אחד התלמידים כתב: ↑08 דצמבר 2019, 08:32אמרי יצחק 557-576.PDF
544 כתב: ↑08 דצמבר 2019, 07:39שכוייח....אחד התלמידים כתב: ↑07 דצמבר 2019, 23:18הקישורים אינם עובדים אצלי מטעם לא ידוע. אני מקווה שזה הספרים הנכונים. אם זה אינו כל מה שאתה צריך אעלה השאר.
הגנזי שבת שהבאת - מצויין.
האמרי יצחק מדבר על 'קידושין' ואנוכי חיפשתי על שבת סי' שכ ס"ב.
[איש טוב נתן לי הפנייה לספרים הללו, ולא ידעתי מה קורה בפנים הספר]
אלי מאירי כתב: ↑09 דצמבר 2019, 16:04אני צריך מאד לעכשיו את הספר "ספר השיטות" על הל' שחיטה של הרב צוברי. אשמח מאד אם יהיה מי שיסייע לי.
(יש ברשותי את הספר אך אינו תחת ידי ואני חפץ ללמוד בו.)
ספר השיטות - שחיטה וטריפות/ צברי, שמואל בן יחיא
באם הדבר לטורח, יספיקו גם סימנים ד-ו.
יישר כח גדול!יהודה בן יעקב כתב: ↑09 דצמבר 2019, 20:23אלי מאירי כתב: ↑09 דצמבר 2019, 16:04אני צריך מאד לעכשיו את הספר "ספר השיטות" על הל' שחיטה של הרב צוברי. אשמח מאד אם יהיה מי שיסייע לי.
(יש ברשותי את הספר אך אינו תחת ידי ואני חפץ ללמוד בו.)
ספר השיטות - שחיטה וטריפות/ צברי, שמואל בן יחיא
באם הדבר לטורח, יספיקו גם סימנים ד-ו.
ספר השיטות - שחיטה וטריפות.pdf
544 כתב: ↑14 דצמבר 2019, 21:06שלום וברכה.
אשמח אם יהיה מי שיסייע בעדי להשיג את הביאור של הרב אייזנברגר על הפתיחה הכוללת של הפמ"ג (ח"ב אות כ).
באוצר החכמה נמצא ספרו תחת השם 'פתיחה כוללת לפרי מגדים' [אין לי מושג באיזה עמודים, ציינתי המראה מקום המדוייק].
בברכה.
@יהודה בן יעקב
@אחד התלמידים
סופר סת''ם כתב: ↑13 ינואר 2020, 15:03דרוש לי הסיכום בהלכות סת"ם שנמצא בסוף המשנ"ב המבואר של עוז והדר (נראה לי כרך בחלק א)
יישר כח עצום
אכן סליחה
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח