אני לא מהמנהלים, ואני לא יודע מה היה הניק הקודם שלך.
תכתוב מה הוא היה ויהיה אפשר לבדוק מה היה שם לא בסדר.
|
---|
גם אתה לומד דף היומי? אתה לא לבד! הצטרף לקהילת לומדי דף היומי בפורום לתורה, רכוש ידיעות מחבריך, הענק להם מידיעותיך, ותעשיר את לימוד הדף שלך ושל עוד מאות חברי הפורום. מחכים לך,
היכנס עכשיו >>>
|
אני לא מהמנהלים, ואני לא יודע מה היה הניק הקודם שלך.
עת הזמיר כתב: ↑10 מאי 2022, 00:54במחילה מכב"ת נוצר מצב לפעמים שכל יום במקרה הפחות טוב או כל בין הזמנים במקרה היותר טוב שבו ב"ה מצטרפים ניקים חדשים חלקם תלמידי חכמים שמוסיפים רבון לחדוותא שיש בפלפול בדברי תורה ומחכימים את הציבור בידיעות ובסברות ישרות ומקוריות.
לעומת זאת נעשה על ידי כמה וכמה שימוש בבמה המיוחדת הזאת להעלות תדיר נושאים מרגיזים או שנויים במחלוקת שצדדיהם מוצו מכל כיוון ולצערינו גרמו לכמה חברים טובים להדיר את מקלדתם מהפורום
ועל כך מגיע למנהלים יש"כ גדול על הקפדתם להשאיר את הפורום כבמה ראויה ללומדי תורה הרוצים ללבן סוגיות בכל מקצועות התורה ..
ואוסיף שהמנהלים פתוחים מאד לכלל הדעות כשבאים ממקום אמיתי (גם אם לא יקבלו ייצוג ביתד שאינו נאמן) אם זה מחשובי חסידי חב"ד וברסלב הנמנים על הפורום, ואם תלמידי הרב מזוז או אפילו דת"ל, וודאי תלמידים של זרמים שונים בציבור הליטאי.
כך שאמינא למנהלים יישר וודאי מבין אני בצערך הפרטי (וטוב שהודת על פתיחת כמה ניקים) אך אין מקום למחאה כזאת ואשמח שגם אשכול זה יוסר ויועבר למקומו הראוי.
הכוונה שיש להם עוד ניקים חסויים? או שבאופן כללי משום שאינך יודע את שמותיהם?
הוא לא יחזור, מפני שנושא האשכול האם צריך לשלב מלאכה ביחד עם לימוד תורה, הוא נושא רגיש לכשעצמו שטוב היה - לדעתי - אילו לא היה מתקיים במקום ציבורי הפתוח לכל אחד לכתוב את דעתו, וכשהוא נפתח ומובל בידי משתמש חדש, הוא בעייתי עוד יותר. בוודאי כשסמוך לזה נפתח על ידיו אשכול מרתק "עוד יותר" בשם יום העצמאות.
לדעתי מי שבידו כוח זה יידע לא לנצל זאת לרעהיראתי בפצותי כתב: ↑10 מאי 2022, 01:40שיהיו כאלו שינצלו את הכוח שבידם (אולי בשגגה) להתחשבן עם מי שאינם חפצים ביקרו / בדעותיו,
יראתי בפצותי כתב: ↑10 מאי 2022, 01:40במסגרת הרחבת פעילות המנהלים, הכנסת חדשים וכו'
אבקש מאוד לשים לב שלא יערבו (ככל הניתן) דעות אישיות וויכוחים אישיים עם ניהול הפורומים, חוששני, ולדעתי יש יסוד גדול לחששותי, שיהיו כאלו שינצלו את הכוח שבידם (אולי בשגגה) להתחשבן עם מי שאינם חפצים ביקרו / בדעותיו, אודה מאוד למנהלים הוותיקים, אם ימנעו בעיה זו בדרך מן הדרכים.
תודה רבה על היתייחסות.מנהל א' כתב: ↑10 מאי 2022, 01:49יראתי בפצותי כתב: ↑10 מאי 2022, 01:40במסגרת הרחבת פעילות המנהלים, הכנסת חדשים וכו'
אבקש מאוד לשים לב שלא יערבו (ככל הניתן) דעות אישיות וויכוחים אישיים עם ניהול הפורומים, חוששני, ולדעתי יש יסוד גדול לחששותי, שיהיו כאלו שינצלו את הכוח שבידם (אולי בשגגה) להתחשבן עם מי שאינם חפצים ביקרו / בדעותיו, אודה מאוד למנהלים הוותיקים, אם ימנעו בעיה זו בדרך מן הדרכים.
1. בעז"ה יבחרו לניהול רק ניקים וותיקים ביותר, שניכר שהם אנשים ישרים והגונים ומתונים בדין.
2. הושם דגש על ניקים שאין להם דעות חותכות בנושאים שנויים במחלוקת, ולא משנה מאיזה צד או תת-מגזר בציבור התורתי.
כמו"כ מהנסיון, בד"כ מי שמקבל הרשאת ניהול משתדל לעשות את מלאכתו נאמנה.
3. המנהלים הראשיים יכולים לראות את פעולות המנהלים, ובודקים מעת לעת את סבירות פעולותיהם.
על בסיס זה אני יכול לומר לך מעדותי, שכל מנהלי התוכן הקיימים כיום מנהלים את התוכן ביושר, ללא נגיעה אישית. ובמקומות שהיתה נגיעה אישית, השאירו את ההחלטה ואת הניהול למנהלים אחרים.
מש"כ בזה במק"א:אליהוכהן כתב: ↑10 מאי 2022, 00:11
לפני כמה חודשים [במשתמש אחר] פתחתי נושא מרתק בנושא יום 'העצמאות' אך דא עקא,
המנהלים - העבירו אותו לפורום שבו לא יכלתי להגיב, ושוב מציין שאני הוא פותח האשכול [ויהי לפלא בעיני ותמ'ה תמ'ה אקרא],
כיוון [אז] שלא היה לי באותו ניק 200 הודעות, והתעלמו לחלוטין מפניותי.
הדבר חוזר על עצמו לא אחת ולא שתים, ולא עת להחריש.
וביצאי לחפש'י אראה עוד אשכול שבוגם הזכירו את הבעיה הנ"ל ואין קול ואין עונה ואין קשב - מצד המנהלים.
כדאי גם להוסיף בקשה או בדרך שאלה אחרי שאכל שום וריחו נודף מדוע איננו משחרר אותנו מנוכחותו בפורום..?
ראשית, עיניך הרואות שזה לא קרה.
התייחסתי לטיעון העקרוני שלך, לא בהקשר של הפורום כאן.
ןעל זה עניתי 'כן'.
מאחר ונדמה שרבים מחברי הפורום לא מסכימים עם הוצאת הלעז הגורפת שנכתבה שם [ולפי האמור בתחילת האשכול הזה, אי אפשר לדעת אם הכותבים שם הם לא כאלו שנחסמו והוגבלו כאן, והחליטו לנסות להתנקם כדרכם של אי אלו בני אדם], נדמה לי שחשוב שאנחנו, המשתמשים המרוצים מהאתר, נגיב שם לחיוב ונמחה על הדברים האלו, פן יקראנו אסון לאתרא הדיןראש הכולל כתב: ↑12 מאי 2022, 01:37ראו כאן מדוע יש צורך לחסום את המשתמשים הנ"ל
https://forum.netfree.link/topic/9837/% ... 7%A8%D7%94
יתכן (הביקורת שם היא על אותם שנחסמים בסופו של דבר)מלמד להועיל כתב: ↑12 מאי 2022, 16:41מאחר ונדמה שרבים מחברי הפורום לא מסכימים עם הוצאת הלעז הגורפת שנכתבה שם [ולפי האמור בתחילת האשכול הזה, אי אפשר לדעת אם הכותבים שם הם לא כאלו שנחסמו והוגבלו כאן, והחליטו לנסות להתנקם כדרכם של אי אלו בני אדם], נדמה לי שחשוב שאנחנו, המשתמשים המרוצים מהאתר, נגיב שם לחיוב ונמחה על הדברים האלו, פן יקראנו אסון לאתרא הדיןראש הכולל כתב: ↑12 מאי 2022, 01:37ראו כאן מדוע יש צורך לחסום את המשתמשים הנ"ל
https://forum.netfree.link/topic/9837/% ... 7%A8%D7%94
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 0 אורחים