מאיפה אתה יודע בשם מי אני מדבר?ונכתב בספר כתב: ↑11 מאי 2022, 10:32שניאור כתב: ↑11 מאי 2022, 10:19הפרוייקטור ניסה לעשות את זה בסוף החורף, והדבר ידוע ליודעי חן שאלו שמנעו אותו מלעשות את זה היו לא אחרים מאשר המשטרה המהוללת שלנו, שמרגישה שאם לא יתנו להם דריסת רגל במקום, זה יתן לכולם לחשוב שרשויות המדינה סבורות שהם היו הגורמים לאסון הנורא.פינחס רוזנצוויג כתב: ↑10 מאי 2022, 10:54אבל מה שהייתי עושה, זה מקים פאנל, ששותפים בו עסקנים מכל גווני הקשת החרדית, מחסידי ברסלב וחב"ד דרך חסידי קרלין ובאיאן, וכלה במזרחי, וכל העסקנים היו כאלה שנבחרו על ידי גבאי החסידות הרשמיים, ולא כאלה שמשרתים במשטרה, והייתי מקשיב לדעתם ולרחשי ליבם, ונותן להם, ורק להם, לקבל את ההחלטות.
כל אלו שאתה מדבר בשמם עשות המון סגולות להנצל מוועדת החקירה והשילו מעצמם כל אחריות באשר למה שקרה, אז בגלל שכמה אנשים שכחו את זה פתאום אתה נזכר שוב לתלות יהבך בהם?
ובכן, אני לא מדבר בשם הקנאים כלל וכלל, אני מספר מה ששמעתי משני עסקנים של חסידויות שונות [באיאן וקרלין] שהם סיפרו לי שהם ישבו עם הפרוייקטור, וישבו שם גם עסקנים מהקנאים.
אגב, אם כבר 'השילו מעצמם כל אחריות', נדמה לי שהמשטרה עשתה את זה יותר טוב.
לא שאני יודע מי אשם, אבל אני יודע מי ניהל בשנה שעברה את מירון, ואיך הם השילו מעצמם כל אחריות, ודאגו להשמיץ באמצעות כל מיני דוברים ואנשי תשקורת [גם בינינו החרדים לדבר ה'] את הקנאים.